Savo šalyje vogtu automobiliu lenkas važiavo į Lietuvą

Prie sienos su Lenkija VSAT pareigūnai sulaikė prieš kelias dienas šioje šalyje pavogtą lengvąjį automobilį „Volkswagen Golf“. Juo Lenkijos pilietis vyko į Lietuvą.

Savo šalyje vogtu automobiliu lenkas važiavo į Lietuvą.<br>VSAT nuotr.
Savo šalyje vogtu automobiliu lenkas važiavo į Lietuvą.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 11:06 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 7:43 PM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, pirmadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Lazdijų rajono savivaldybės Akmenių kaimu, kelyje Seinai – Lazdijai, patikrino į Lietuvą vykusį automobilį „Volkswagen Golf“ lenkiškais registracijos numeriais. Mašiną vairavęs 53 metų Lenkijos pilietis pasieniečiams pateikė tvarkingus asmens dokumentus, tačiau neturėjo transporto priemonės registracijos dokumentų.

Automobilio duomenis informacinėse bazėse tikrinę VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad „Volkswagen Golf“ numeriai yra suklastoti. Nustatyta, kad 2011 m. pagamintos transporto priemonės kaip pavogtos ar neteisėtai pasisavintos nuo praėjusio penktadienio ieškojo Lenkijos teisėsaugininkai.

Lenką pasieniečiai uždarė į areštinę, o dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

„Volkswagen Golf“ laikinai saugomas Lazdijų rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.