Sukčiai senolei susuko galvą, dabar policija prašo jūsų pagalbos

Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo. Policijai reikia visuomenės pagalbos.

Policija prašo padėti atpažinti šią merginą.<br>Alytaus apskrities VPK nuotr.
Policija prašo padėti atpažinti šią merginą.<br>Alytaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 11:01 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 7:43 PM

Kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, 2015 m. rugsėjo 1 d. apie 17 val. Prienų r., Jiezno seniūnijoje gyvenančiai 78-erių metų senolei telefonu paskambinusi moteris apgaule išviliojo beveik 3 tūkst. eurų.

Prisistačiusi dukterėčia, moteris pasakė, kad nukentėjusios dukra pateko į eismo įvykį ir jai labai reikia pinigų. Apgauta moteris, kartu su sukčiautoja, taksi automobiliu nuvyko į Kauną, nusiimti pinigų.

Prekybos centro kameromis užfiksuota įtariamoji, kuriai apgauta senolė atidavė 2 tūkst. 900 eurų grynaisiais. Tik parvežta namo moteris suprato, kad dukterėčia prisistačiusi mergina nėra jos giminaitė ir, kad pinigus atidavė sukčiams.

Žmones, pažįstančiuosius nuotraukoje užfiksuotą moterį ir galinčiuosius nurodyti jos anketinius duomenis, policija prašo pranešti Prienų policijos pareigūnams, tel.: (8 319) 62178 arba bendruoju pagalbos tel. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje