Nemenčinėje sulaikyti įžūlūs plėšikai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vasario 14 d. sunkaus nusikaltimo Nemenčinėje.

Nemenčinėje sulaikyti įžūlūs plėšikai.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Nemenčinėje sulaikyti įžūlūs plėšikai.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2016, 4:16 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 12:55 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, apie 18 val. 45 min. Vilniaus r., Nemenčinėje, Miško g., į gyvenamąjį namą per langą įsibrovė du nepažįstami vyrai, sumušė 64-erių metų amžiaus namo šeimininką ir pagrobė pinigus bei kitus daiktus.

Jau vasario 17 d. Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos tyrėjai kartu su Vilniaus rajono policijos komisariato kriminalistais nustatė ir sulaikė vieną įtariamųjų, Vilniaus rajono gyventoją (gim. 1992 m.).

Kitą dieną, vasario 18 d., po surengtos pasalos, buvo sulaikytas ir kitas įtariamasis (gim. 1985 m.). Įtariamiesiems sulaikymai buvo labai netikėti, pas juos rasta ir plėšimo metu pagrobti daiktai. Abu jie uždaryti į areštinę.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šie asmenys Nemenčinėje ir jos apylinkėse yra padarę ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų, todėl prašo piliečių, nukentėjusių nuo šių įtariamųjų, ar turinčių kitokios informacijos apie jų nusikalstamą veiklą, kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais (8 5) 271 6032 arba (8 5) 271 6022.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad už plėšimą, padarytą įsibraunant į patalpą arba panaudojus nešaunamąjį ginklą, peilį ar kitą specialiai žmogui sužaloti pritaikytą daiktą, numatoma laisvės atėmimo bausmė iki septynerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.