Svečio padėka vaišingam šeimininkui – pavogė jo televizorių

Vaišingas radviliškietis buvo nubaustas už patiklumą. Kol šeimininkas pėdino parnešti alaus, į namus įsileistas sugėrovas pavogė jo televizorių.

Svečias nelaukė, kol nešinas „bambaliu“ grįš šeimininkas – stvėrė televizorių ir spruko.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Svečias nelaukė, kol nešinas „bambaliu“ grįš šeimininkas – stvėrė televizorių ir spruko.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2016, 4:33 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 12:25 AM

Istorija prasidėjo Radviliškyje, viename S.Dariaus ir S.Girėno g. esančiame bute. 47 metų radviliškietis sėdo prie vaišių stalo su iš matymo pažįstamu 30-mečiu.

Svečiui pro akis neprasprūdo ant buto sienos kabantis didžiulis televizorius. Tad ištuštėjus alaus „bambaliui“, jis paragino šeimininką paskubėti į parduotuvę ir papildyti atsargas.

Grįžęs radviliškietis net pritūpė – bute nebebuvo nei svečio, nei 250 eurų vertės plazminio televizoriaus LG. Išlėkęs į kiemą vyriškis sutiko kaimyną ir ėmė klausinėti, gal jis matė televizoriumi nešiną žmogų.

Kaimynas patvirtino – ką tik toks išėjo iš laiptinės. Namo gyventojas paklausė, iš kur paėmė televizorių, o nepažįstamasis tik sumurmėjo: „Čia mano dovana“.

Apvogtasis vyriškis išsyk suskubo kviestis į pagalbą policijos pareigūnus. Jiems radviliškietis išsyk pasakė, kad įtaria 30-metį sugėrovą.

Policijos patruliai ėmė dairytis po miestą televizoriumi nešino vyriškio. Tačiau paieška buvo bevaisė, todėl nutarta užsukti pas įtariamojo močiutę. Ši pareiškė, kad anūkas nebuvo užsukęs ir apie jokį televizorių nieko negirdėjo.

Važiuodami pro geležinkelio stotį policininkai pastebėjo perone susigūžusią žmogystą. Pareigūnams išsyk sukirbėjo mintis, kad tai gali būti įtariamasis vagišius.

Po kelių akimirkų išnyko paskutinės abejonės, nes televizorių ant perono palikęs vyriškis ėmė bėgti. Radviliškis net nusivilko ir striukę, bet policininkas buvo greitesnis.

Komisariate paaiškėjo, kad vagišius kaip reikiant įkaušęs. Alkoholio matuokliu jam nustatytas vidutinis girtumas – 1,94 promilės.

Pareigūnams kalbantis su įtariamuoju į komisariatą atsvyravo ir auka. Įpykęs radviliškietis pareiškė, kad vagiui nedovanosiąs – tegul stoja prieš teismą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo