Telšių rajone moteris sugyventiniui išdūrė akį

Telšių rajono Luokės seniūnijoje šeimyninis barnis neblaiviam 62 metų vyriškiui gali kainuoti akį.

Telšių rajone moteris sugyventiniui išdūrė akį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Telšių rajone moteris sugyventiniui išdūrė akį.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Feb 22, 2016, 7:30 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 12:16 AM

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Valdymo organizavimo skyriaus vyresnioji specialistė Edita Ubartienė teigė, jog nukentėjusysis šiuo metu gydomas Kauno klinikose. Kokie sužalojimai vyrui padaryti ir ar jis matys taip, kaip anksčiau, bus aišku po specialistų išvadų.

Smurtas Žemaitijos kaimo šeimoje prasiveržė vasario 18-osios vakarą. 20.27 val. Telšių policijoje gautas pranešimas, kad Luokės seniūnijoje, savo namuose, 61 metų sugyventinė su pagaliu vyrui dūrė į akį. Pagalbą išsikvietė pats nukentėjusysis.

Atvykus policijos pareigūnams, įtariamoji pripažino savo kaltę. Moteris buvo blaivi.

Sužalota akimi nukentėjusysis Greitosios medicinos pagalbos automobiliu išgabentas į Regioninę Telšių ligoninę. Jam nustatytas vidutinis, 2,2 promilių girtumas.

Paprastai smurto artimoje aplinkoje bylose įtariamieji sulaikomi ir uždaromi dviem paroms į areštinę. Šį kartą padaryta išimtis – Luokės seniūnijos gyventoja nesulaikyta.

„Įtariamoji prižiūri neįgalią močiutę ir jos sulaikymas sukeltų pavojų prižiūrimosios sveikatai bei gyvybei“, – paaiškino Telšių apskrities policijos atstovė E.Ubartienė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.