Telšių vaizdo kameros nufilmavo – automobilis partrenkė moterį

Telšių policija kreipiasi į visuomenę ir prašo pagalbos ieškant iš avarijos pasprukusio automobilio. Mieste įrengtos vaizdo kameros užfiksavo, kaip antradienį automobilis partrenkė moterį ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Telšių policija kreipiasi į visuomenę ir prašo pagalbos ieškant iš avarijos pasprukusio automobilio.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Telšių policija kreipiasi į visuomenę ir prašo pagalbos ieškant iš avarijos pasprukusio automobilio.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2016, 5:27 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 10:52 PM

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, antradienį apie 15 val. 51 min., Telšiuose, Stoties ir Karaliaus Mindaugo g. sankryžoje, automobilis partrenkė 62 metų Telšiuose gyvenančią moterį.

Į eismo įvykį patekęs vairuotojas nė nestabtelėjęs nuvažiavo.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusioji patyrė raktikaulių lūžius bei galvos sutrenkimą, dėl kurių gydoma Regioninės Telšių ligoninės reanimacijos skyriuje.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Gyventojai, matę miesto vaizdo stebėjimo kameromis užfiksuotą eismo įvykį, kurio metu nukentėjo pėsčioji, ir galintys suteikti bet kokios tyrimui naudingos informacijos, prašomi informuoti Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnus, tel. (8 444) 60343, pranešti anoniminiu pasitikėjimo tel. (8 444) 60345 arba Bendrojo pagalbos centro tel. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.