Peiliu ginkluotas girtas vyras priešinosi pasieniečiams

Sieną su Rusija saugantys VSAT pareigūnai Kudirkos Naumiestyje skubėjo išskirti tarpusavyje susipliekusius du vyrus. Vieną, apsiginklavusį peiliu ir pasipriešinusį, pasieniečiams teko tramdyti jėga ir panaudojant antrankius.

Peiliu ginkluotas girtas vyras priešinosi pasieniečiams.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Peiliu ginkluotas girtas vyras priešinosi pasieniečiams.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2016, 10:23 AM, atnaujinta Jun 5, 2017, 9:11 PM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, antradienio vakarą VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai iš Marijampolės apskrities policijos gavo pranešimą apie vykstantį konfliktą Šakių rajono Kudirkos Naumiesčio miestelyje, kur esą vienas asmuo grasina peiliu.

Į nurodytą vietą nuvykęs pasieniečių ekipažas viename name rado neblaivius konfliktuojančius 34-erių ir 53-ejų Kudirkos Naumiesčio gyventojus. Pastarasis konfliktui spręsti grasino panaudoti turėtą peilį. VSAT pareigūnams pareikalavus jį atiduoti, vyras nepakluso ir pasipriešino pasieniečiams. Šiems teko neblaivų Kudirkos Naumiesčio gyventoją raminti kovinių imtynių veiksmais ir surakinti antrankiais.

Sulaikytuosius VSAT pareigūnai perdavė iškviestiems medikams ir policininkams, kurie toliau aiškinsis šio įvykio aplinkybes.

Atokesnėse pasienio vietovėse VSAT pareigūnai ne tik vykdo sienos apsaugos funkcijas, bet ir glaudžiai bendradarbiauja su kitomis tarnybomis reaguojant į buitinius bei šeimyninius konfliktus, viešosios tvarkos ir kitus pažeidimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.