Lenkijoje vėl sulaikytas lietuvis: šį kartą – su vogtu „Lexus“

Lenkijos policija sulaikė dar vieną lietuvį, vairavusį vogtą automobilį. Šį kartą prie Nyderlanduose vogto „Lexus“ vairo netoli sienos su Lietuva sulaikytas 26-erių metų metų mūsų tautietis.

Lenkijoje vėl sulaikytas lietuvis: šį kartą – su vogtu „Lexus“.<br>Lenkijos policijos/policja.pl nuotr.
Lenkijoje vėl sulaikytas lietuvis: šį kartą – su vogtu „Lexus“.<br>Lenkijos policijos/policja.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 12:02 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 9:01 AM

Kaip pranešė Lenkijos policija, penktadienį pareigūnai gavo telefoninį pranešimą, kad Augustavo kryptimi važiuoja automobilis „Lexus“, kurio vairuotojas gali būti neblaivus. pasak pranešimo, automobilis nei iš šio, nei iš to lėtina greitį, paskui vėl pradeda greitėti, neišsilaiko tiesioje trajektorijoje, kelia grėsmę kitiems eismo dalyviams.

Nurodyto automobilio iš karto išvyko ieškoti dviejų greta esančių miestelių pareigūnai. Netrukus jie išvydo ir „Lexus“, kuriuo skundėsi kiti vairuotojai.

Paaiškėjo, kad automobilį su lenkiškais registracijos numeriais vairavo 26-erių metų Lietuvos pilietis. Patikrinus duomenų bazėse nustatyta, kad automobilis pavogtas Nyderlanduose.

Lietuvis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, automobilis nugabentas į policijos aikštelę. Mūsų tautietis dabar turės pasiaiškinti teisme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.