Lietuviai Lenkijoje įkliuvo su Vokietijoje vogtu „Toyota RAV 4“

Lenkijos pareigūnams įkliuvo dar du lietuviai, važiavę Vokietijoje pavogtu automobiliu. Abu lietuviai sulaikyti ir uždaryti į areštinę Augustave.

Du lietuviai Lenkijos pasieniečiams įkliuvo su Vokietijoje vogtu „Toyota RAV 4“.<br>Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Du lietuviai Lenkijos pasieniečiams įkliuvo su Vokietijoje vogtu „Toyota RAV 4“.<br>Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2016, 2:55 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 12:48 AM

Kaip pranešė Lenkijos pasieniečiai, lietuviai sulaikyti ketvirtadienį. Kaimyninės šalies pasieniečiai netoli Augustavo patikrinimui sustabdė automobilį „Toyota RAV 4“ su lietuviškais registracijos numeriais.

Automobiliu važiavo du Lietuvos piliečiai.

Patikrinus vieningoje Šengeno informacinėje sistemoje paaiškėjo, kad automobilis vogtas Vokietijoje. 2012 m. pagaminta mašina vertinama apie 60 tūkst. zlotų (maždaug 13 tūkst. 921 euras).

Automobilį vairavęs 29-erių metų vyras ir kartu važiavęs 59-erių metų keleivis buvo sulaikyti ir perduoti Augustavo policijai.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.