Naujas girtuoklių grasinimas: padegsiu namus

Nuo alkoholio protą praradę vyrai ne tik muša savo šeimos narius ir daužo baldus. Policijos pareigūnai vis dažniau sulaukia skundų dėl to, kad smurtautojai grasina sudeginti namus.

Šeimos nariams grasinančius vyrus tenka tramdyti policininkams.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Šeimos nariams grasinančius vyrus tenka tramdyti policininkams.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2016, 11:40 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:19 PM

Penktadienio vakarą gaisrais vos nesibaigė keturi šeimos konfliktai.

Mažeikiuose, Draugystės gatvėje, per išgertuves po namus skraidė degantys popieriai. Kilus konfliktui 42 metų vyras 39 metų žmonos ir nepilnamečių dukrų akivaizdoje daužė daiktus, o ant grindų mėtė uždegtus popierinius rankšluosčius, taip grasindamas padegti namus.

Tą patį vakarą savo artimuosius šiurpino ir Telšių rajone, Žarėnuose, gyvenantis 32 metų vyras. Būdamas su seserimi ir 62 metų motina, vyras pradėjo daužyti baldus, nuvertė stalą, veikiančią dujinę viryklę ir grasino prileidęs dujų susprogdinti namus. Įsisiautėjęs kaimietis sulaikytas, jam nustatytas 2,34 promilės girtumas.

Akmenės rajone, Kalniškių kaime, į namus grįžęs neblaivus (0,49 promilės girtumas) 18-metis, iš virtuvės pasiėmęs peilį, grasino 47 metų motinai. Jis namuose niokojo baldus ir grasino sudeginti namą.

Savo sutuoktinę skriaudė ir Prienų rajono Jiezno seniūnijos gyventojas. Namie kilus konfliktui 45 metų K.K. gyvenamojo namo koridoriuje bei ūkiniame pastate mušė metais jaunesnę sutuoktinę A.K. Mažamečių vaikų akivaizdoje jis sudavė moteriai ne mažiau kaip tris smūgius į veidą ir į galvą, tąsė sugriebęs už drabužių, grasino užmušti ir uždegti namus.

Atvykus policijos pareigūnams K.K. dviem paroms uždarytas į Alytaus areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?