Girtas moters svečias uniformuotam pareigūnui suplėšė striukę

Telšiuose tarnybos metu sužalotas uniformuotas pareigūnas po įvykio tarnybos tęsti nebegalėjo.

Girtas moters svečias uniformuotam pareigūnui suplėšė striukę.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Girtas moters svečias uniformuotam pareigūnui suplėšė striukę.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

2016-03-14 16:22, atnaujinta 2017-06-01 18:00

Nemaloni istorija prasidėjo, kai naktį pas telšiškę į svečius atėjo du neblaivūs vyrai, kuriuos moteris norėjo išvaryti. Įžeisti vyrai už tokį akibrokštą supyko, vienas puolė mušti namų šeimininkę.

Nepavykus gražiuoju išprašyti nekviestų svečių, moteriai nieko kito nebeliko, kaip į pagalbą kviesti policijos pareigūnus. Atvykus policininkams, nukentėjusioji papasakojo, kad 42 metų vyriškis ne tik nesinešdina lauk iš buto, bet ir skaudžiai sudavė jai į petį.

Įkaušęs svečias užsipuolė ir policininkus. Vyriškis nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų, juos išplūdo. Pareigūnams norint jį išvesti, priešinosi, susistumdė.

Kaip informavo Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė, tarnybos metu sužalotas uniformuotas pareigūnas po įvykio tarnybos tęsti nebegalėjo, jam išrašyta nedarbingumo pažyma.

Be to, Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus Kelių patrulių būrio vyriausiajam patruliui suplėšyta striukė.

Pareigūnai medikui diagnozavo rankos plaštakos piršto raiščių patempimą. Patrulis gydosi namuose.

Įtariamasis sulaikytas. Jam nustatytas vidutinis, 2 promilių, girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas panaudodamas ar grasindamas tuoj pat panaudoti fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojui ar kitam viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Dėl fizinio skausmo sukėlimo atsisakyta pradėti ikiteisminį tyrimą, moteriai pasiūlant į teismą kreiptis privataus kaltinimo tvarka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį