Programišių taikiniu tapo elektroninis mokyklos dienynas

Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai Dėl neteisėto prisijungimo prie prie informacinės sistemos.

Už neteisėtą prisijungimą prie informacinės sistemos galima netekti laisvės iki dvejų metų.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Už neteisėtą prisijungimą prie informacinės sistemos galima netekti laisvės iki dvejų metų.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2016, 9:34 AM, atnaujinta May 31, 2017, 9:11 PM

Tyrėjai aiškinsis, kas prisijungė prie Raseinių Šaltinio progimnazijos elektroninio dienyno paskyros ir suklastojo vienos klasės moksleivių pažangumo vertinimus.

Klaida šios gimnazijos elektroninio dienyno paskyroje buvo pastebėta kovo 14 dieną. Paaiškėjus, kad suklastoti, ne vieno o visos klasės mokinių pažangumo vertinimai pedagogai nusprendė kreiptis į policiją.

Ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai aiškinasi, kas ir kokiu būdu prisijungė prie elektroninio dienyno paskyros. Tai nustačius bus aiškinamasi, kokių tikslų siekta klastojant mokinių pažangumo vertinimus.

Už neteisėtą prisijungimą prie informacinės sistemos ar jos dalies pažeidžiant informacinės sistemos apsaugos priemones baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.