Nepanoro atsiskaityti už viešbutį – miegojo areštinėje

Į Telšių rajone esančia užeigą pasilinksminti atvykę, tačiau už suteiktas paslaugas susimokėti nepanorę trys Šiaulių rajono gyventojai šią viešnagę turės prisiminti teisme.

Policijos pareigūnams pasipriešinę asmenys buvo uždaryti į areštinę.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
Policijos pareigūnams pasipriešinę asmenys buvo uždaryti į areštinę.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2016, 11:13 AM, atnaujinta May 29, 2017, 12:44 PM

Minėtai trijulei teks ne tik atlyginti užeigai padarytus nuostolius, bet ir atsakyti už pasipriešinimą policijos pareigūnams.

Apie Gaudikaičių (Telšių r.) kaimo kavinėje kilusį incidentą Telšių policijos pareigūnams buvo pranešta pirmadienį 10 val. 25 min.

Atvykusiems policininkams kavinės darbuotojai paaiškino, kad trys asmenys nuo balandžio 8 dienos naudojasi nakvynės ir maitinimo paslaugomis, tačiau vengia atsiskaityti.

Išvydę pareigūnus trys girti Šiaulių rajono gyventojai: 42 metų moteris (2,16 prom. girtumas), 34 metų vyras (3,03 prom. girtumas) ir 36 metų vyras (3,34 prom. girtumas) įsisiautėjo.

Trijulė ėme necenzūriniais žodžiais įžeidinėti patrulius, o pabandžius juos sulaikyti – pasipriešino pareigūnams.

Aktyviausiai policininkams priešinosi 34 metų vyras. Jis trankė galvą į sieną, muistėsi.

Šio vyro atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojams.

Kitiems dviem Šiaulių rajono gyventojams už pasipriešinimą policijos pareigūnams buvo surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai.

Sulaikytam 34 metų vyrui pasijutus blogai, buvo iškviesti medikai, kurie nustatė krūtinės ląstos sumušimą, kaklo sumušimą, galvos plaukuotosios dalies paviršinį sužalojimą, viršutinės lūpos žaizdą, plaštakos nubrozdinimą, kaktikaulio dešinės pusės įlūžimą.

Pirminiais duomenimis, sužalojimus asmuo patyrė aktyviais veiksmais besipriešindamas policijos pareigūnams bei trankydamas galvą į sieną.

Šis vyras naktį praleido ligoninėje, o kiti du pareigūnų reikalavimų nepaisę Šiaulių rajono gyventojai buvo uždaryti į areštinę.

Įvykį tiriantys policijos pareigūnai išsiaiškino, kad į panašią situaciją ir 34, ir 36 metų Šiaulių rajono gyventojai pateko jau ne pirmą kartą – abu vyrai jau yra bandę nesusimokėti už užeigose ir kavinėse užsisakytą maistą gėrimus ir kitas paslaugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.