Policininko mįslė – neblaivus vairavo automobilį ar tik miegojo?

Automobilyje, kaip įtariama, sėdi neblaivus pareigūnas.<br>Stop kadras
Automobilyje, kaip įtariama, sėdi neblaivus pareigūnas.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-09 10:42, atnaujinta 2017-05-26 04:40

Internautai smaginasi vaizdu, kuriame, kaip įtariama, neblaivus automobilyje prie vairo sėdi Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnas. Dar vienas asmuo tame pačiame automobilyje miega.

„Dėl šio įvykio pradėtas tarnybinis patikrinimas“, – naujienų portalui lrytas.lt teigė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisaras Darius Žukauskas. Jis patvirtino, kad įraše iš tiesų matomas vyriausiasis patrulis Donatas Šimkus. Nuo išsamesnio komentaro policijos vadovas susilaikė.

Kalbinti kiti pareigūnai tik juokavo: „Kas uždraus kad ir girtam žmogui automobilyje miegoti?“ Pranešama, kad gegužės 7 dieną Kėdainiuose, Josvainių gatvėje, šalia įvažiavimo į garažų masyvą, buvo pastebėti įtartini asmenys, sėdintys automobilyje „Audi A8“. Vienas galinis automobilio ratas buvo paremtas plyta, tam, kad nenuvažiuotų nuo kalno.

Priėjus prie automobilio jame buvo matyti du akivaizdžiai neblaivūs vyrai. 

Vaizdą nufilmavęs asmuo paskelbė, kad apie įvykį buvo pranešta telefonu 112, tačiau esą skambinusiam buvo atsakyta: „Mūsų pareigūnai ilsisi po darbo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.