Policija sukelta ant kojų: ieškomas 16-metės žagintojas

Praėjus ilgiau nei dviem paroms nuo siaubo nakties, kurią išgyveno su 42 metų žagintoju susidūrusios dvi 16-metės draugės iš Kauno, teisėsaugai vis dar nepavyksta aptikti iškrypėlio pėdsakų. Trečiadienį prieš vidurdienį jis dar nesurastas. Pareigūnai bėglio intensyviai ieško.

Prienų rajono soduose pirmadienio naktį buvo išžagina paauglė. Įtariamasis vis dar ieškomas.<br>D.Piraitytės asociatyvioji nuotr.
Prienų rajono soduose pirmadienio naktį buvo išžagina paauglė. Įtariamasis vis dar ieškomas.<br>D.Piraitytės asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2016, 12:34 PM, atnaujinta May 25, 2017, 11:21 PM

„Jei jo artimiausiu metu nepavyks surasti, skelbsime oficialią paiešką“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo Alytaus apylinkės prokuratūros vyriausiasis prokuroras Stasys Kasiulis.

Kraupus nusikaltimas buvo įvykdytas pirmadienio naktį Prienų rajone esančiame sodo namelyje.

Būrys jaunuolių, tarp kurių buvo ir dvi minėtos merginos, sekmadienio vakarą automobiliu nuvyko į pobūvį Veiverių apylinkėse esančiuose soduose.

Sodo namelyje kartu su šventės dalyviais buvo ir 42 metų vyras, kurio ryšio su pobūvį sumaniusiu jaunimu teisėsauga neatskleidžia. Aišku tik tiek, kad sodas, kuriame buvo išniekina nepilnametė, jam nepriklauso.

Vidurnaktį šis vyriškis užsidarė kambaryje su dviem merginomis. Kiti puotos dalyviai galėjo būti apsvaigę nuo alkoholio ir užmigę.

Grasindamas paauglėms, iškrypėlis vieną jų išžagino. Moksleivė buvo išprievartauta savo draugės akivaizdoje.

Puotos draugams kaunietės nepasakojo, kas įvyko. Grįžusios namo, jos verkdamos viską išklojo savo tėvams, kurie kreipėsi į policiją.

Teisėsaugos pareigūnai nelinkę manyti, kad merginos kalba netiesą. Jie nustatė įtariamąjį ir iškėlė bylą dėl nepilnametės išžaginimo ir jos bendraamžės tvirkinimo.

Prievartautojo paieškos – kol kas nesėkmingos: pareigūnai nerado vyro jo gyvenamojoje vietoje. Greičiausiai jis nujautė, kad merginos netylės, ir nusprendė slapstytis. Jei bus įrodyta jo kaltė, jis bus nuteistas nuo 3 iki 10 metų laisvės atėmimo bausme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.