Policijos pagalbos prašiusi nėščioji apkaltino pareigūnus

Penktadienio vakarą į policiją kreipėsi Ivangėnų kaime (Tauragės r.) gyvenanti kūdikio besilaukianti 23 metų moteris. Nėščioji pareiškė, kad jos į namus neįsileidžia girtas 28 metų sutuoktinis, o su juo yra du maži vaikai.

Tauragės rajone gyvenanti nėščia moteris apkaltino pareigūnus, jog jie ją apstumdė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Tauragės rajone gyvenanti nėščia moteris apkaltino pareigūnus, jog jie ją apstumdė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-21 11:46, atnaujinta 2017-05-24 20:42

Vyriškis ir jo 50 metų motina priešinosi atvykusiems policijos pareigūnams – grumtynių metų buvo sulaužyta vyresniosios tyrėjos tarnybinio ginklo „ČŽ 75C“ šovinių dėtuvė, pamesta spyruoklė. Pareigūnai išsivežė triukšmadarį, kuriam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (2,4 promilės).

Tą patį vakarą nėščioji buvo pristatyta į ligoninę – moteris skundėsi, jog pareigūnai per savo vizitą ją esą apstumdė. Medikai nustatė, kad jokių nėštumo komplikacijų nėra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.