Vilniaus oro uoste siautėjęs estas tramdytas „Taser“ ir dujomis

Policijos pareigūnams Vilniaus oro uoste šeštadienį teko tramdyti agresyviai nusiteikusį 26 metų Estijos pilietį. Tą pačią dieną patruliams Kauno centre įžūliai pasipriešino girtas 28 metų vyras.

Vilniaus oro uoste policijai pasipriešino Estijos pilietis, jį teko tramdyti „Taser“ ir ašarinėmis dujomis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vilniaus oro uoste policijai pasipriešino Estijos pilietis, jį teko tramdyti „Taser“ ir ašarinėmis dujomis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-22 11:41, atnaujinta 2017-05-24 17:13

Svečias iš Estijos su pareigūnais susidūrė šeštadienio vakarą. Užsienietis padarė administracinį pažeidimą, todėl pareigūnai ketino jį sulaikyti. Jaunas estas aktyviai priešinosi, todėl buvo panaudotas elektros impulsinis prietaisas „Taser“ ir ašarinės dujos.

Estijos pilietis prieš atsidurdamas areštinėje sužalojo du Vilniaus 2-ojo policijos komisariato pareigūnus, jie gydosi ambulatoriškai. Jam iškelta byla dėl pasipriešinimo policijai.

Bylą užsidirbo ir kaunietis, Laisvės alėjoje padaręs pažeidimą. Pareigūnams vyrą sulaikant, jis smogė 37 metų vyriausiajam patruliui į galvą alkūne, o jo bendraamžiui kolegai spyrė į koją. Chuliganui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1,82 promilės).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.