Daugiadienės išgertuvės emigrantei susuko protelį

Tirdami nusikaltimus pareigūnai susiduria su anekdotinėmis istorijomis. Dažniausiai kuriozines istorijas sukurpia alkoholio neapskaičiavę piliečiai.

Daugiadienės išgertuvės emigrantei susuko protelį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiadienės išgertuvės emigrantei susuko protelį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

2016-05-24 16:42, atnaujinta 2017-05-24 09:39

Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekamas tyrimas dėl Naujojoje Akmenėje, Ramučių gatvėje, įvykdytos vagystės. Nukentėjusiąja tapo iki sąmonės netekimo stipriųjų gėrimų padauginusi 54 metų emigrantė. Moteris kaip reikiant susipainiojo pasakodama, kas dingo.

Absurdiškiausia, kad moteriškė net du kartus policijai skundėsi dėl pavogto mobiliojo ryšio telefono ir nešiojamojo kompiuterio. Šie daiktai atliekant tyrimą rasti vadinamosios nukentėjusiosios namuose.

Po audringos naktelės tėvynėje emigrantė kreipėsi pagalbos į policiją. Pasak jos, naktį tiksliai nenustatytu laiku miegant savo bute iš namų buvo pagrobti pinigai, mobiliojo ryšio telefonas, nešiojamasis kompiuteris, kiti daiktai. Iš viso padaryta 2940 eurų turtinė žala.

Nukentėjusioji tvirtino, kad dingo sunkiai užsienyje uždirbti 2475 eurai, o pinigus ir vertingus daiktus esą galėjo nugvelbti sugėrovai, su kuriais savo bute linksmai leido laiką.

Policijos teigimu, įsilaužimo į būstą žymių neaptikta. Žinoma tiek, kad prieš galimą vagystę namuose vyko daugiadienės išgertuvės.

Tyrimo metu moteris negalėjo įvardyti aplinkybių, su kokiais asmenimis girtavo, kur buvo padėjusi daiktus. Be to, į komisariatą ji ir vėl kreipėsi dėl tų pačių pavogtų daiktų, kurie tuo metu buvo savo vietose jos namuose.

Daug laiko ir energijos į tyrimą dėl vagystės įdėję policijos pareigūnai pagaliau nustatė galimus įtariamuosius, kurie girtavo kartu su neseniai grįžusia emigrante. Vyrai dievagojasi pirštų prie svetimo gero neprikišę. Tad euriukai kol kas nerasti, policija tebesiaiškina jų dingimo aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?