Naktiniame bare kauniečio patykojo plėšikas

Sekmadienio naktį nuo plėšiko nukentėjo kaunietis, apsilankęs šio miesto naktiniame bare, esančiame Šiaurės prospekte. Neblaivus klientas buvo užpultas apie 2 valandą. Jam sėdi prie staliuko, iš pasalų prišoko plėšikas, trenkė per galvą lazda ar kitu kietu daiktu, ir nuplėšė nuo kaklo auksinę grandinėlę.

Kauno naktiniame bare nusikaltėlis užpuolė klientą ir nutraukė jam nuo kaklo auksinę grandinėlę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Kauno naktiniame bare nusikaltėlis užpuolė klientą ir nutraukė jam nuo kaklo auksinę grandinėlę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2016, 9:36 AM, atnaujinta May 22, 2017, 11:37 PM

Plėšiko auka grandinėlę įvertino 2 tūkst. eurų. Užpuolikui maždaug 25 metai, ūgis – apie 180 cm, kūno sudėjimas – vidutinis. Ant galvos jis buvo užsimaukšlinęs gobtuvą. Viliamasi, kad nusikaltėlį padės demaskuoti baro padavėjas.

Kauno valdžia anksčiau mėgino apriboti naktinę prekybą svaigalais į kioskus panašiuose baruose, tačiau pažaboti jos nepavyko. Šiuose prekybos taškuose įvyksta nemažai nusikaltimų – apsilankiusi viename jų senamiestyje, į spąstus buvo įviliota ir išprievartauta moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.