„Apple“ kompiuterį pavogusio vyro priedanga tapo maža mergaitė

Pirmadienį vidurdienį Klaipėdos Akropolio „Technorama“ (Taikos pr. 61) parduotuvėje įvykdyta itin įžūli vagystė. Ant rankų nešinas mažamete mergaite, vyras pavogė 1699 eurų vertės „Apple“ kompiuterį. Parduotuvė prašo pagalbos žmonių, galinčių atpažinti įtariamąjį.

Brangų „Apple“ kompiuterį pavogusio vyro priedanga tapo maža mergaitė.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Brangų „Apple“ kompiuterį pavogusio vyro priedanga tapo maža mergaitė.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-06 15:47, atnaujinta 2017-05-22 20:22

Nors dienos metu parduotuvėje buvo žmonių ir vaikščiojo darbuotojai, įtarimų nesukėlęs asmuo su 3-4 metų amžiaus mergaite apžiūrinėjo prabangių elektroninių prietaisų lentynas. Nutaikęs tinkamą progą, vyras atjungė apsauginį prietaisą ir kompiuterį paslėpė tarp savęs ir ant rankų nešamos mažametės.

Manoma, kad vagystė buvo suplanuota iš anksto, nes nusikaltimą įvykdęs asmuo bei mergaitė buvo su akiniais nuo saulės, ilgapirštis nusitaikė į vieną brangiausių kompiuterių.

Pasak darbuotojų, tai pirmasis toks atvejis, kai vagystės metu ciniškai pasinaudojama ir rizikuojama vaiku. Būtent todėl iš pradžių ryškiai rožinės spalvos palaidinę dėvintis ir besiblaškantis vyriškis su mergaite jokių įtarimų nesukėlė.

Galinčius suteikti tyrimui vertingos informacijos parduotuvės savininkai prašo pagalbos. Žinančius ką nors apie šį vyrą, parduotuvės atstovai prašo susisiekti telefonu: 8 800 00116 arba el. paštu akropolis@technonet.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.