Buvęs sugyventinis tvenkinyje bandė paskandinti moterį

Pirmadienio naktį 2 val. 56 min. Telšių rajono Viešvėnų seniūnijos Pakapių kaime buvęs sugyventinis surengė moteriai egzekuciją. Kaip vėliau nukentėjusioji papasakojo policijai, buvęs širdies draugas kelis kartus murkdė tvenkinyje, skandino ir vėl traukė lauk, paskui žiauriai sumušė.

Suspardyta moteris gydoma Regioninės Telšių ligoninės Chirurginiame skyriuje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Suspardyta moteris gydoma Regioninės Telšių ligoninės Chirurginiame skyriuje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Jun 7, 2016, 5:09 PM, atnaujinta May 22, 2017, 4:18 PM

Bylos duomenimis, 28 metų smurtautojas metais jaunesnę buvusią sugyventinę griebė už pečių, įstūmė ją į tvenkinį. Taip „išmaudęs“ kelis kartus moterį pargriovė ją ant žemės, spyrė iš kojos į pilvą.

Nežinia, kuo ši egzekucija būtų baigusis, jeigu ne nukentėjusiosios motina, kuri Bendrojo pagalbos centro telefonu 112 iškvietė pagalbą. Jaunai Pakapių gyventojai prireikė ne tik policijos pareigūnų, bet ir medikų pagalbos.

Suspardyta moteris gydoma Regioninės Telšių ligoninės Chirurginiame skyriuje. Jai diagnozuotas pilvo sienos sumušimas.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė informavo, kad kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino iki atvykstant pareigūnams, tačiau neilgai jam pavyko slapstytis.

Dar tą patį pirmadienį smurtautoją surado policijos pareigūnai. Koks buvo vyro girtumas incidento metu, neaišku, nes jis surastas po įvykio praėjus gerokai laiko. Tuo tarpu aukai nustatytas vidutinis, 2 promilės, girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis sulaikytas dviem paroms.

Matyt, ne veltui sakoma, kad sena meilė nerūdija. Atrodo, buvę sugyventiniai gyvena atskirai, tačiau vienas be kito negali ilgai išbūti. Susitikus pas moterį vienkiemyje prasidėjo linksmybės su stipriaisiais gėrimais, o pradėjus aiškintis senas nuoskaudas žodinis konfliktas peraugo į fizinį smurtą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?