Vagys apšvarino sodybas

Vagys apšvarino sodybas Alytuje,

Vagys apšvarino sodybas Alytuje, Prienuose, Birštone ir Varėnoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vagys apšvarino sodybas Alytuje, Prienuose, Birštone ir Varėnoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2016, 11:03 AM, atnaujinta May 21, 2017, 8:10 AM

Šeštadienį Alytaus gyventojas, atvažiavęs į savo sodybą Alytaus rajone, atsirakinęs ūkinį pastatą pastogėje pasigedo žoliapjovės „Echo“, aliumininių kopėčių, o iš lauko virtuvėlės pasigedo metalinio karučio, kastuvo. Padaryta 510 eurų žala.

Kitas alytiškis rajone esančioje savo sodybos lauko pavėsinėje pasigedo ąžuolinio stalo. Padaryta 500 eurų žala.

Taip pat šeštadienio vakarą į negyvenamą sodybą Prienų rajone atvykusi moteris pastebėjo, kad, įsibrovus į sodyboje buvusį ūkinį pastatą, iš jo pavogtos dvi jai priklausančios savaeigės žoliapjovės bei viena motorinė žoliapjovė „Honda“. Šia vagyste padaryta 4170 eurų turtinė žala.

Vilnietis policijai pranešė, kad savaitės laikotarpyje buvo įsibrauta į statomą namą, esantį Varėnos rajone. Iš namo pagrobtas benzininis pjūklas „Husgvarna“ , benzininė žoliapjovė, aliumininės 2,7 m kopėčios, elektrinė rankinė betonoklijų maišyklė, elektrinis grąžtas „Makita“, vaikiški du šalmai, 2 metrų gulsčiukas. Žala su išdaužtu stiklo paketu siekia 600 eurų. Turtas draustas.

Kitas vyras pastebėjo, kad išlaužtas durų užraktas jo sodyboje Birštono seniūnijoje, Puzonių kaime. Patekus į vidų, pavogti įvairūs ūkio namų apyvokos daiktai: „Stihl“ firmos šalmas su ausinėmis ir apsauginiu skydu, apsauginis akių skydelis, brendžio butelis, dvi apynaujės striukės, nutraukti du elektros šviestuvai su variniais laidais. Šeimininkui padaryta apie 185 eurų žala.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.