Bendrabutyje siautėjęs Betmenas – už grotų

Pro langus ir balkoną skriejantys baldai, buteliai, niokojami automobiliai. Tokių įvykių liudininkais tapo sostinės V.Pietario gatvės 8-uoju numeriu pažymėto bendrabučio gyventojai, kai jame įsisuko Renatas Kačinauskas, pravardžiuojamas Betmenu.

R.Kačinauskas turi problemų su teisėsauga.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
R.Kačinauskas turi problemų su teisėsauga.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2016, 1:30 PM, atnaujinta May 21, 2017, 12:00 AM

42 metų save kovotoju už teisybę vadinančio vilniečio sulaikymo operacija užtruko, teko kviesti net ugniagesius gelbėtojus. Mat penktojo aukšto koridoriaus duris siautėjusio R.Kačinausko atvykę raminti policijos pareigūnai rado užrakintas.

Ugniagesiai metalines duris nupjovė diskiniu pjūklu, tačiau Betmeno koridoriuje nebuvo. Tad policininkai vėl paprašė ugniagesių pagalbos, kad jie kopėčias pakeltų iki penktojo aukšto.

Įlipę pro langą į kambarį, policininkai Betmeną pagaliau sulaikė.

Pirmieji pranešimai apie tai, kad bendrabutyje siautėja Betmenas, policijos pareigūnus pasiekė antradienį apie 18 val. 45 min.

Kai policininkai atskubėjo, R.Kačinauskas jau buvo spėjęs išmesti pro balkoną bendrabučio koridoriuje stovėjusius baldus, pro langą išmėtęs butelius.

Kieme nuo Betmeno jau buvo nukentėję ir du lengvieji automobiliai. „Volkswagen Passat“ vilnietis išdaužė priekinį stiklą, mašinos savininkui padarydamas 120 eurų nuostolį. Taip pat nuo R.Kačinausko nukentėjo automobilio „Kia“ variklio dangtis. Šeimininkas nuostolius įvertino 600 eurų.

Kai visada, R.Kačinauskas priešinosi policijos pareigūnams, tad sulaikius triukšmadarį jis pirmiausia buvo nuvežtas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę. Aptvarstę Betmeną medikai jį leido uždaryti už grotų. Taip R.Kačinauskas eilinį kartą dėl viešosios tvarkos pažeidimo atsidūrė už grotų, neužmiršęs apkaltinti policijos pareigūnų jį sumušus. R.Kačinauskas išgarsėjo, kai prieš keletą metų darbo vietoje demaskavo girtą teisėją. Tačiau Betmenas Temidės tarnams ir toliau neduoda ramybės. Neseniai feisbuke jis paskelbė nuotraukas, tvirtindamas, kad Vilniaus teismo tualete rado net tris degtinės butelius.

R.Kačinauskui nuolat tenka susidurti su policininkais ar jam blogo linkinčiais žmonėmis. Taip sausio pradžioje Betmenas, kaip pats tvirtino, vos nežuvo nuo užpuolikų rankos. Vyras sakė, kad nusikaltėliai jį norėjo išmesti pro langą iš penkto aukšto. Po šio įvykio vilnietis atsidūrė ligoninėje. Vakare bendrabutyje gyvenantis R.Kačinauskas ėjo į bendrą tualetą, iš kurio išbėgo kažkokie neaiškūs vyrai. Trys užpuolikai be jokių įspėjimų pradėjo talžyti Betmeną.

Vyro egzekucija persikėlė į virtuvę, kur esą buvo norima jį išmesti pro langą. Praėjus vos kelioms valandoms po įvykio, R.Kačinauskui pradėjo svaigti galva, todėl jis nedelsdamas išsikvietė greitąją pagalbą.

Bendrabutis sostinės V.Pietario gatvėje, kuriame gyvena Betmenas, iki skausmo pažįstamas policijos pareigūnams. Jis laikomas vienu neramiausių namų mieste. Gyventojai, kviesdami policininkus, dažnai mini ir R.Kačinausko pavardę. Esą jis ne tik siautėja, bet ir sukapoja kaimynams duris, nupjausto laidus.

R.Kačinauskas mėgsta dėmesį, mielai filmuojasi įvairiose televizijos laidose, fotografuojasi su politikais. Pernai per Mindaugo karūnavimo dieną liepos 6-ąją jis įsiamžino net su prezidente Dalia Grybauskaite ir šia nuotrauka gyrėsi savo socialinio tinklo paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.