Gavęs smūgį ramentu į veidą vyras rastas namuose nebegyvas

Lazdijų rajono policijos komisariate pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl 41 metų Kailinių kaimo gyventojo V.V. mirties priežasties, kai birželio 26 dieną į namus grižui motina rado jį sumuštu veidu negyvą lovoje kraujo klane, po poros dienų buvo sulaikyti du jauni gretimo Veisiejų miestelio gyventojai.

Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Jun 29, 2016, 8:57 PM, atnaujinta May 20, 2017, 7:37 AM

Nustačius įtariamuosius 26 metų anksčiau kartą jau teistą P.V. ir metais jaunesnį G.B., perkvalifikuotas ir ikiteisminis tyrimas -- dėl neatsargaus gyvybės atėmimo. Teismo medicinos ekspertizė parodė, kad V.V. mirė susidarius krešuliui ir kraujui išsiliejus į galvos smegenis.

Motina iš namų į svečius buvo išvykusi birželio 24 dieną, o grįžo 26 dieną, todėl nieko nežinojo, kas atsitiko jos sūnui.

Bet netrukus Veisiejuose ir Kailiniuose žmonės ėmė kalbėti, kad jos sūnus V.V. buvo užmuštas. Atsirado mačiusiųjų, kaip birželio 24 dieną Veisiejuos prie parduotuvės esančioje pavėsinėje keli vyrai vartojo alkoholį, o netrukus prie jų prisijungė ir dviračiu atvažiavęs V.V. Ramus vyras pats nusipirko alkoholio, nes niekada nieko neprašinėjo nei pinigų, nei gėrimų, nes pats užsidirbdavo talkindamas kaimynams ir aplinkiniams gyventojams.

Netrukus šioje kompanijoje kilo ginčas ir po kojos traumos nedarbingumo pažymą turintis P.V. ramentu trenkė V.V. per burną. Po smūgio šis veidu krito ant žemės, bet netrukus atgavo sąmonę. Išpuolį ir kruviną ramentą taip pat matė šalia parduotuvės bėgiojęs mažametis berniukas.

Kompanija po konflikto nuprausė kraujuojantį V.V. Tuomet išsiskirstė, o jis pats dviračiu parvažiavo į mažiau nei už kilometro Kailinių kaime esantį motinos butą, kuriame abu ir gyveno. Daugiau V.V. niekas nematė, o motina po dviejų dienų rado jį namuose jau mirusį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.