Pardavėjos nužudymu įtariamas vyras bandė areštinėje nusižudyti

Šeštadienį teismas leido trims mėnesiams suimti du vyrus, įtariamus pardavėjos nužudymu Klaipėdoje. Sekmadienį vienas iš vyrų areštinėje bandė nusižudyti.

Pardavėjos nužudymu įtariamas vyras bandė areštinėje nusižudyti.<br>G. Pilaičio nuotr.
Pardavėjos nužudymu įtariamas vyras bandė areštinėje nusižudyti.<br>G. Pilaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2016, 9:55 AM, atnaujinta May 19, 2017, 11:12 PM

Suimtasis patalpintas į kitą kamerą.

Lrytas.lt jau rašė, kad Klaipėdoje šeštadienį po pietų ginkluotų policininkų į apylinkės teismą atgabenti du vyrai – 35-erių K.Ivančenka ir 29-erių A.Kalininas. Vieną jų teismas leido suimti trim mėnesiams, kitą – dviem.

Birželio 30-ąją 13 val. 37 min. bendruoju pagalbos telefonu buvo gautas pranešimas, kad Medvėgalio gatvėje, dėvėtų drabužių parduotuvėje šalia Naujojo turgaus, kraujo klane guli moteris. Pranešėjas tvirtino, jog moteris nebegyva.

Skubiai atvykę į įvykio vietą uostamiesčio kriminalistai rado žiauriai sužalotą negyvą moterį, kuri šioje parduotuvėje dirbo pardavėja. Auka buvo nužudyta – durtinės žaizdos buvo matyti ant moters kaklo, veido, rankų ir nugaros srityje.

Net visko matę Klaipėdos policijos sunkių nusikaltimų tyrėjai stebėjosi – taip žiauriai sužalotos aukos jie dar nebuvo regėję. Jau matydamas, kad auka negyva, žudikas tęsė kruviną darbą, bet vėliau, greičiausiai kažko išsigandęs, spruko iš parduotuvės.

Sučiupti bendrininkai iš esmės neneigė jiems pareikštų įtarimų dėl žmogžudystės. Per apklausą K.Ivančenka šaltakraujiškai papasakojo, kaip įžengęs į drabužių parduotuvę Medvėgalio gatvėje peiliu subadė pardavėją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.