Kretingoje – žiauri egzekucija, įtariamasis sulaikytas

Ketvirtadienio vakarą Kretingoje įvykdytas žiaurus nusikaltimas. Į namus atėjęs vyriškis ėmė švaistytis peiliu ir sunkiai sužeidė du žmones – savo seserį ir jos sugyventinį. Pastarasis neišgyveno – jo gyvybė užgeso ligoninėje. Moters būklė – sunki. Įtariamasis sulaikytas, jį rado soduose, pas draugą, geriantį su tuo draugu.

Kretingoje – žiauri egzekucija, įtariamasis sulaikytas
Kretingoje – žiauri egzekucija, įtariamasis sulaikytas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2016, 1:20 PM, atnaujinta May 19, 2017, 12:33 PM

Kraujas – po žodinio konflikto

Kaip informavo Kretingos rajono policijos komisariato viršininkas Arūnas Pužauskas, peiliu buvo pradėta švaistytis po to, kai tarp svečio ir šeimininkės įsisiūbavo žodinis konfliktas.

Ketvirtadienį vakare apie 21 valandą 40 minučių 67 metų kretingiškis Bronius Varkulevičius atėjo į savo sesers namus.

Juose buvo apsigyvenusi kretingiškio moteris, kuri prieš keletą mėnesių susipyko su B.Varkulevičiumi ir išėjo iš jo namų.

Po to keletą kartų jis buvo susitikęs su buvusia drauge ir ne kartą prašė jos sugrįžti.

Ketvirtadienį į savo sesers namus atėjęs vyras iš pradžių ramiai šnekučiavosi su šeimininke, tačiau vėliau jai pradėjus dėl kažko priekaištauti, pokalbis peraugo į aštrų žodinį konfliktą.

B.Varkulevičiaus rankose blykstelėjo peilis, kuriuo jis keletą kartų dūrė seseriai ir jai į pagalbą atskubėjusiam jos vyrui.

Nuo gilių durtinių žaizdų šeimininkės vyras vėliau mirė Klaipėdos ligoninėje, o jo žmona gydoma reanimacijos ligoninėje. Medikai jos būklę apibūdino kaip stabilią ir teigė, kad gyvybei pavojus yra praėjęs.

Draugės nelietė

Žudynių vietoje sužalojimų išvengė tik B.Varkulevičiaus buvusi sugyventinė. Pamačiusi peilį ji puolė slėptis ir apie tai, kas vyko kambaryje, ji sprendė tik iš ten sklindusių garsų. Anot moters, vyras šaukė visus išžudysiąs, o sau grasino pasidaryti galą.

Kai viskas nurimo, B.Varkulevičius surado kitoje patalpoje pasislėpusią savo draugę, kuri prašė jos neliesti. Su ja persimetęs keliais žodžiais vyras leido jai pasprukti iš namo.

Pats kretingiškis išėjęs iš namo sėdo ant dviračio ir išvažiavo nežinoma kryptimi. Į savo namus jis naktį negrįžo.

Tvarkingas ir ramus žmogus

Palangoje vienoje įmonėje sargu dirbęs 67-erių kretingiškis apibūdinamas kaip alkoholiu nepiktnaudžiaujantis ir ramus bei tvarkingas žmogus. Spėjama, kad nusikaltimo vakarą jis galėjo būti nedaug išgėręs.

Dar nėra aišku, ar peilį jis buvo pats atsinešęs, ar kilus konfliktui pagriebė rastą namuose.

Paties peilio nusikaltimo vietoje kriminalistai neaptiko.Tikslesnes įvykio aplinkybes tikimąsi sužinoti tuomet, kai atsigaus mirties išvengusi buvusi B.Varkulevičiaus draugė, kuri iki šiol dar yra šoko būsenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.