Žemaitis grasino padegti garažą ir sukapoti automobilį

Telšių rajono Žarėnų miestelyje buvusių sutuoktinių turto dalybos neapsiėjo be policijos. Namo grįžęs girtas 59 metų vyras grasino nužudyti 19 metų jaunesnę buvusią žmoną.

Nukentėjusioji nurodė, kad vyras grasino ją papjauti, padegti jos garažą ir sukapoti automobilį.<br>V. Balkūno asociatyvi archyv. nuotr.
Nukentėjusioji nurodė, kad vyras grasino ją papjauti, padegti jos garažą ir sukapoti automobilį.<br>V. Balkūno asociatyvi archyv. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

2016-07-13 17:04, atnaujinta 2017-05-18 23:41

40-metė papasakojo, kad buvęs vyras ne tik triukšmavo, bet ir grasino susidoroti. Konfliktas vyko trijų kambarių bute, kuris po skyrybų teismo sprendimu buvo padalintas abiem pusėm.

Turto dalybos kažkuo nepatiko žarėniškiui, tad padauginęs alkoholio vyras ėmė svaidytis grasinimais tarsi žaibais. Nukentėjusioji nurodė, kad vyras grasino ją papjauti, padegti jos garažą ir sukapoti automobilį.

Atvykę policijos pareigūnai įtariamajam nustatė sunkų, 2,93 promilių, girtumą.

Dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas terorizavo žmogų grasindamas susprogdinti, padegti ar padaryti kitokią pavojingą gyvybei, sveikatai ar turtui veiką arba sistemingai baugino žmogų naudodamas psichinę prievartą, baudžiamas laisvės atėmimu iki ketverių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.