Kauno policija klausia – gal nukentėjote ir jūs?

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso (toliau – LR BK) 178 str. 2 d. (dėl vagystės).

Kauno policija kviečia atsiliepti liudininkus ir nukentėjusius nuo šios moters. Ji įtariama vagyste.<br>Kauno policijos nuotr.
Kauno policija kviečia atsiliepti liudininkus ir nukentėjusius nuo šios moters. Ji įtariama vagyste.<br>Kauno policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2016, 4:05 PM, atnaujinta May 18, 2017, 9:49 PM

Šių metų birželio 23 d. apie 14.00 val. Kaune, Savanorių pr., prekybos centre esančioje parduotuvėje iš moters (gimusios 1992 m.) rankinės buvo pagrobta piniginė su joje buvusiais dokumentais ir grynaisiais pinigais. Viso moteriai buvo padaryta 780 eurų žala. Ikiteisminio tyrimo metu pareigūnai nustatė, kad tai įvykdė N. O. (gimusi 1962 m.).

Liudininkai ir kiti nukentėjusieji nuo šios moters gali kreiptis į Žaliakalnio komisariatą telefonu (8 37) 30 32 79 arba el. paštu ugne.cesnuleviciute@policija.lt.

Už nusikalstamą veiką, numatytą LR BK 178 str. 2 d., gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?