Erotinės nuotraukos šiaulietei grįžo bumerangu

Prieš nepažįstamą fotografą išsirengusi 22 metų šiaulietė prakeikė dieną, kai sutiko padirbėti erotikos fotomodeliu. Mat mergina pakliuvo į šantažuotojo žabangus, o erotinės nuotraukos pasklido internete.

Šiaulietė tikėjo nepažįstamojo pažadais, kad erotinės fotosesijos namiškiai ir draugai nepamatys.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Šiaulietė tikėjo nepažįstamojo pažadais, kad erotinės fotosesijos namiškiai ir draugai nepamatys.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2016, 3:49 PM, atnaujinta May 17, 2017, 4:46 AM

Šiaulietę suviliojo skelbimas internete, kuriame buvo siūloma užsidirbti pinigų. Fotografas žadėjo, kad erotinės nuotraukos bus platinamos tik užsienio žurnaluose, todėl apie šią fotosesiją namiškiai ir draugai tikrai nesužinos.

Apsinuoginusi šiaulietė ne tik negavo pažadėtojo atlygio. Ją socialiniame tinkle ir SMS žinutėmis ėmė atakuoti nepažįstamasis, kuris ragino išsipirkti erotines nuotraukas.

Šantažuotojas reikalavo sumokėti 300 eurų arba pagrasino išplatinti nuotraukas.

Šiaulietė vylėsi, kad nuotraukų niekas taip ir neišvys, todėl pinigų nesumokėjo. Tačiau šantažuotojas įvykdė savo grasinimus – sudėjo apsinuoginusios merginos nuotraukas į vieną lietuvišką pažinčių svetainę.

Amo netekusi šiaulietė savaitgalį kreipėsi pagalbos į policijos pareigūnus. Jie pradėjo ikiteisminį tyrimą ir bando surasti šantažuotoją.

Nusikaltėliui gresia įkalinimas iki 6 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.