Į policijos komisariatą įpuolęs vyras išdaužė automobilius

Klaipėdoje per Jūros šventę pareigūnams netrūko darbo. Sekmadienį jiems teko raminti itin agresyvų vyrą – įsibrovęs į policijos komisariatą jis puolė daužyti automobilių.

Klaipėdos policijos komisariate užvakar siautėjęs girtas vyriškis išdaužė dviejų tarnybinių automobilių langus.
Klaipėdos policijos komisariate užvakar siautėjęs girtas vyriškis išdaužė dviejų tarnybinių automobilių langus.
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Pilaitis („Lietuvos rytas“)

2016-08-02 06:36, atnaujinta 2017-05-17 03:56

Sekmadienį paryčiais, apie 7 val., girtas 65 metų vyriškis nežinia ko atklydo į Tilžės gatvėje esantį policijos komisariatą.

Nesuradęs ten pareigūnų, jis pradėjo siautėti – niokojo policijos komisariato turtą.

Vandalas išdaužė dviejų tarnybinių automobilių langų stiklus, įlenkė ir subraižė kėbulus.

Chuliganas nenorėjo nurimti ir uždarytas į policijos areštinę – šūkaliojo, blaškėsi, grasino prižiūrėtojams.

Pamatę, jog vandalas ir už grotų elgiasi keistai, pareigūnai nusprendė jį perduoti medikams.

Paskutinę Jūros šventės dieną du jaunuoliai, įsibrovę į Taikos prospekte stovinčią cirko palapinę, ėmė daužyti ten esančius daiktus.

Šeimininkams iškvietus policiją abu svetimo turto niokotojai buvo sulaikyti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl chuliganiško elgesio viešojoje vietoje.

Per tris Jūros šventės dienas policijos patruliai 49 kartus vyko į įvairias vietas malšinti incidentų.

Daugiausia iškvietimų sulaukta dėl alkoholinių gėrimų vartojimo viešosiose vietose. Perpus mažiau klaipėdiečių šaukėsi policijos pagalbos dėl viešosios tvarkos ir žmonių rimties trikdymo.

Šeštadienį apie 15 val. policijos patruliai sužinojo, jog Sulupės gatvėje greta garažų du asmenys vartoja narkotines medžiagas.

Atvykę jie patikrino įtariamuosius ir vienam jų priklausantį automobilį „Audi 80“. Automobilio salone rasta vieno vyrų piniginė su folijos lankstinuku, kuriame buvo narkotikų. Įtariamasis sulaikytas.

Dar vienas vyriškis įkliuvo, kai klaipėdiečiai pranešė, kad jis viešojoje vietoje vartoja narkotines medžiagas.

Taikos prospekte pareigūnai pamatė jaunuolį, kuris sėdėjo ant laiptų ir rūkė suktinę. Pas sulaikytąjį rastas paketėlis su kanapėmis.

Per Jūros šventę mieste iš viso sulaikyti keturi asmenys, turėję narkotikų.

Į Jūros šventę traukė ir vagišiai

Jūros šventės metu per tris savaitgalio dienas policija užregistravo vienuolika vagysčių. Nuo nusikaltėlių nukentėjo ir užsieniečiai.

Sekmadienio vakarą Maltos ir Vokietijos pilietės, palikusios išsinuomotą automobilį su latvišku valstybiniu numeriu Kūlių Vartų gatvėje, pamatė, kad iš bagažinės pavogtos jų kuprinės. Įsilaužimo žymių nepastebėta. Užsienietės patyrė 3160 eurų žalą.

Šeštadienio rytą 51 metų klaipėdietė pranešė, kad penktadienio vakarą mugėje Danės gatvėje iš rankinės, kurią ji laikė prie savęs, ilgapirščiai ištraukė telefoną „ZTE Blade A460“. Jo vertė – 88 eurai.

Šeštadienį gautas ir 37 metų klaipėdietės pranešimas, jog vėlų penktadienio vakarą mugėje Turgaus gatvėje, greta Jono kalnelio, iš užsegtos rankinės ilgapirščiai ištraukė piniginę, kurioje buvo dokumentų, įvairių kortelių ir automobilio „Honda CR-V“ paleidimo slapukas. Žala – 110 eurų.

Turgaus gatvėje, greta Jono kalnelio, nukentėjo dar viena moteris. Ji pastebėjo, jog taip pat iš jos rankinės nežinomi asmenys ištraukė telefoną „Samsung G900 Galaxy“. Padaryta 500 eurų žala.

Šeštadienį gautas 42 metų klaipėdietės pranešimas, jog mugėje Danės gatvėje iš rankinės pavogta piniginė, kurioje buvo įvairių kortelių ir 88 eurai.

Dar viena moteris pranešė, jog ilgapirščiai iš rankinės ištraukė piniginę su 110 eurų, automobilio ir asmens dokumentais. Jai padaryta 160 eurų žala.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.