Jaunikį iš santuokos saitų išplėšė policijos pareigūnai

Policijos ieškomas marijampolietis penktadienį nespėjo susituokti, nes santuokų salėje jį sulaikė ir su antrankiais išsivežė pareigūnai.

Policijos ieškomas marijampolietis penktadienį nespėjo susituokti, nes santuokų salėje jį sulaikė ir su antrankiais išsivežė pareigūnai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Policijos ieškomas marijampolietis penktadienį nespėjo susituokti, nes santuokų salėje jį sulaikė ir su antrankiais išsivežė pareigūnai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2016, 4:53 PM, atnaujinta May 16, 2017, 6:51 PM

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK pranešime, penktadienį Marijampolės apskrities VPK pareigūnai kaimyniniame Lazdijų rajone, tiesiog santuokų salėje, sulaikė ieškomą asmenį, kuris įtariamas padaręs nusikalstamą veiką.

Policija nepraneša, už ką buvo ieškomas marijampolietis (gim. 1986 m.), kuris tuoktis nusprendė kaimyniniame rajone. Tačiau pro Lazdijų metrikacijos skyriaus darbuotojų akis neprasprūdo informacija apie tai, kad policija norėtų su juo pabendrauti.

Civilinės metrikacijos biuro darbuotojos apie ieškomą vyrą informavo Lazdijų rajono Viešosios policijos pareigūnus, o šie – Marijampolės policiją.

„Nors santuoka – šventas dalykas, tačiau iškilmingas momentas savo apogėjaus nepasiekė. Vyrui antrankiai uždėti tiesiog santuokų salėje. O su antrankiais nepasirašysi, tad sutuokti jaunavedžių nespėta. Jis uždarytas į Marijampolės apskrities VPK areštinę“, – rašoma Marijampolės policijos pranešime.

Pasak policijos, bus kreipiamasi į teismą ir prašomą vyrą suimti.

Ar sulaikius jaunikį, kas nors suvalgys šventinį tortą, taip ir lieka paslaptimi.

Gal jūs tapote įvykio liudininku? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos, kaip policija santuokų salėje sulaiko jaunikį? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.