Kelių gaideliai nusvilo nagus brukdami patruliams šimtines

Šeštadienį policijos pareigūnai iškėlė bylas vairuotojui ir keleivių, kurie šiurkščius pažeidimus norėjo išpirkti kyšiais. Pirmas vairuotojas buvo neblaivus sustabdytas Kėdainiuose, J.Basanavičiaus gatvėje, šeštadienio rytą. Prie vairo sėdėjęs 29 metų kėdainietis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,17 promilės.

Kėdainiuiose ir Klaipėdos rajone pareigūnai savaitgalį nesusigundė vairuotojų siūlomais kyšiais.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Kėdainiuiose ir Klaipėdos rajone pareigūnai savaitgalį nesusigundė vairuotojų siūlomais kyšiais.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-14 12:02, atnaujinta 2017-05-15 23:56

Kartu su vairuotoju važiavęs jo draugas bruko patruliams 100 eurų kyšį ir užsidirbo baudžiamąją bylą dėl mėginimo papirkti pareigūnus. Šiam keleiviui taip pat nustatytas lengvas girtumas (0,95 promilės).

Šeštadienio vakarą Klaipėdos rajone, kelyje Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda, ties Mickų kaimu, greitį gerokai viršijęs 60 metų vairuotojas primygtinai siūlė kelių policininkams 100 eurų kyšį. Jo atžvilgiu taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.