Kraupus vakarėlis: grupiniame išžaginime dalyvavo ir paauglys

Kauno apylinkės teismas ketvirtadienį pratęsė grupinio išžaginimu byloje kaltinamo 30 metų Eriko Linaburgio suėmimą – už grotų jis praleis dar mažiausiai du mėnesius. Niekur nedirbantis vyras po nusikaltimo ilgą laiką slapstėsi užsienyje. Neseniai jis buvo sulaikytas ir perduotas mūsų šalies teisėsaugai.

Kauno rajone trys vyrai kaltinami paeiliui žaginę 29 metų merginą – pasak aukos, kad ji nesipriešintų, vienam prievartaujant, kiti tuo metu laikė už rankų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kauno rajone trys vyrai kaltinami paeiliui žaginę 29 metų merginą – pasak aukos, kad ji nesipriešintų, vienam prievartaujant, kiti tuo metu laikė už rankų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-08-19 12:01, atnaujinta 2017-05-15 11:35

Ketvirtadienį turėjo įvykti teismo posėdis, tačiau jį teko atidėti – nebuvo nukentėjusiosios advokato.

29 metų moteris buvo išžaginta dar 2012 metų pavasarį, tačiau trys jos skriaudikai papustė padus ir dingo iš Lietuvos. Buvo paskelbta tarptautinė jų paieška. Vienas įtariamųjų – nepilnametis, jis iki šiol yra ieškomas.

E.Linaburgis ir jo draugai susipažino Kaune susipažino su mergina ir pakvietė ją į svečius. Jaunų vyrų kompanija buvo įkaušusi. Prieš pažintį jie lankėsi miesto bare.

Vakarėlis vyko E.Linaburgio tėvo name, esančiame Kauno rajone.

Pasak viešnios, išgėrę vyrai norėjo su ja pasimylėti, o jai nesutikus, savo aistrą patenkino jėga – paeiliui ją prievartavo. Kai vienas žagindavo auką, kiti laikydavo ją už rankų, kad nesipriešintų. Ji nedrįso šaukti, bijodama smūgių.

Po nusikaltimo auka kreipėsi į teisėsaugą. Liūdnai pasibaigusio vakarėlio metu ji taip pat buvo neblaivi.

E.Linaburgio nepilnametis bendrininkas vis dar slapstosi užsienyje, o kitas, jau sulaukęs pilnametystės, surastas ir nuteistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.