Pasipriešino pareigūnams ir gavo tai, ko nesitikėjo

Keiksmažodžių lavina, spyriai į automobilio duris ir patruliui į krūtinę, o vietoj atgailos – 100 eurų kyšis. Taip į policijos pareigūnų veiksmus sekmadineio vakarą reagavo du sulaikomi kauniečiai.

Kaune sulaikyti du pareigūnams pasipriešinę jaunuoliai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaune sulaikyti du pareigūnams pasipriešinę jaunuoliai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-22 09:05, atnaujinta 2017-05-15 06:33

Policijos departamentas pranešė, kad rugpjūčio 21 d. apie 24 val. Kaune, Ašigalio g., dėl techninio eismo įvykio sulaikytas neblaivus (3,52 prom. alkoholio) vyras (g. 1977 m.) iškeikė pareigūnus necenzūriniais žodžiais, o įsodintas į tarnybinį automobilį, kojomis spardė dureles.

Atidarius dureles, vyras koja spyrė Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės vyriausiajam patruliui R.P. (g. 1987 m.) į krūtinę.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str.

Tą pačią dieną 20 val. 14 min. gautas pranešimas, kad Kaune, Vaidoto g., prie parduotuvės, du jaunuoliai priekabiauja prie žmonių.

Atvykus policijos pareigūnams, įvykio vietoje buvęs jaunuolis, pastebėjęs pareigūnus, pradėjo bėgti, tačiau buvo sulaikytas.

Tarnybiniu automobiliu vežamas jaunuolis, sulaužęs durelių vidinę apdailą, atidarė duris, iššoko iš automobilio ir bandė pabėgti. Jaunuolis buvo sulaikytas J.Staugaičio gatvėje.

Sulaikytas jaunuolis, prašydamas paleisti, Kauno apskr. VPK patruliams siūlė 100 eurų kyšį bei pareigūnus išplūdo necenzūriniais žodžiais. Įtariamasis šešiolikmetis neblaivus (1,92 prom. alkoholio) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 2 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.