Apsvaigusio narkomano automobilis apsivertė policijai po nosimi

Elektrėnų policijos pareigūnai, norėdami sulaikyti prekyba narkotikais įtariamą asmenį, greitkelyje dirbtinai suformavo spūstį. Tačiau įtariamojo stabdyti jiems nereikėjo, kadangi šis pareigūnams prieš nosį nesuvaldė savo transporto priemonės ir pats apsivertė.

Apsvaigusio narkomano automobilis apsivertė policijai po nosimi.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Apsvaigusio narkomano automobilis apsivertė policijai po nosimi.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2016, 5:23 PM, atnaujinta May 14, 2017, 6:55 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, trečiadienį Elektrėnų policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūnai gavo pranešimą iš kolegų kriminalistų, kad Elektrėnų gyventojas (gim. 1977 m.), nuolat pažeidinėjantis įstatymus ir vartojantis narkotines medžiagas, turintis neišnykusį teistumą ir atidėtą nuosprendžio vykdymą, turimais duomenimis gali vykdyti nusikalstamą veiką ‒ automobiliu vykti į Elektrėnus ir gabenti narkotines medžiagas.

Kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda pareigūnai organizavo priemonę ‒ stabdydami eismą, formavo transporto priemonių spūstį. Netrukus pareigūnai pastebėjo, kaip vieno automobilio vairuotojas, važiuodamas dideliu greičiu, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Privažiavus prie automobilio, paaiškėjo, kad tai tas pats asmuo, kurį ir buvo planuota sulaikyti. Ištraukus vairuotoją iš automobilio, pareigūnams įtarimą sukėlė neadekvatus vairuotojo elgesys, kilo įtarimas, kad asmuo gali būti vartojęs narkotines psichiką veikiančias medžiagas.

Vyras buvo pristatytas į ligoninės priimamąjį nustatyti, ar apsvaigęs nuo narkotinių (psichotropinių) medžiagų. Medicinos darbuotojai nustatė, kad vyras yra apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų ir vairuoti negali. Jis buvo nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo.

Už administracinius teisės pažeidimus vyrui gresia bauda nuo dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių iki aštuonių šimtų šešiasdešimt aštuonių eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių iki trejų metų arba administracinis areštas nuo dešimties iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Pareigūnai, įvykio vietoje apžiūrėdami automobilį, jame rado ir į foliją suvyniotus gelsvos spalvos miltelius, įtariama, narkotinę medžiagą, dėl kurios disponavimo Elektrėnų policijoje atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Elektrėnų policijos pareigūnai kreipsis į Vilniaus apygardos probacijos tarnybos Elektrėnų skyrių, kad minėtam asmeniui būtų panaikintas ankstesnis laisvės atėmimo bausmės vykdymas ir jis būtų pasiųstas atlikti bausmę pagal ankstesnius teismų nuosprendžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.