Neblaivų vairuotoją teko stabdyti šūviais

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 2 valandą, Kaišiadorių rajone, kelio Antakalnis–Alytus–Merkinė 10-ajame kilometre, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Nissan Micra“.

Sustabdyti bėglį pavyko tik šūviais.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Sustabdyti bėglį pavyko tik šūviais.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-04 10:21, atnaujinta 2017-05-14 02:57

Jo vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo vinguriuodamas po važiuojamąją kelio dalį. Vydamasis pažeidėją, Kaišiadorių rajono. PK Patrulių būrio vyriausiasis patrulis iš tarnybinio pistoleto iššovė 8 šūvius į viršų, bet bėglys nesustojo.

Tuomet vyriausioji patrulė iš tarnybinio pistoleto iššovė 8 šūvius į stabdomą automobilį. Peršautas galinis ratas ir dviem šūviais – automobilio galinė dalis.

Apšaudytas automobilis nuvažiavo nuo kelio, apvirto ir atsitrenkė į kelkraštyje augančius medžius. Per avariją sužalotas 21 metų automobilio vairuotojas, kuriam nustatytas 1,45 promilės girtumas. Jis neturėjo teisės vairuoti.

Jaunuolis dėl galvos ir rankos traumų gydomas namuose. Kartu važiavęs neblaivus (0,85 promilės) 20-metis sužalojimų išvengė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.