Panaikinti įtarimai Uosto direkcijos darbuotojui

Prokurorai panaikino įtarimus dėl

Panaikinti įtarimai Uosto direkcijos darbuotojui.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Panaikinti įtarimai Uosto direkcijos darbuotojui.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2016, 11:34 AM, atnaujinta May 13, 2017, 3:58 PM

Uostas pranešė, kad Klaipėdos apygardos prokuratūra nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl V.Šačkaus – nustatyta, kad jis nepadarė veikos, turinčios nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių. 

Prokuratūros vyriausiasis prokuroras Simonas Minkevičius BNS teigė, kad toliau aiškinamasi, ar dokumentai galėjo būti suklastoti, taip pat, kur išgabentas išvalytas dumblas. 

„Virginijaus Šačkaus atžvilgiu prokuroro rugsėjo 7 dienos nutarimu yra nutrauktas, bet ne visas tyrimas. Tyrimo dalykas – atsiskaitymas už tos krantinės gilinimo darbus, to užkrėsto dumblo vėlesnis likimas, kuris nelabai dar aiškus, tai dar tęsiamas. (...) Taip pat tyrimas tęsiamas dėl kai kurių dokumentų suklastojimo“, – BNS sakė S.Minkevičius. 

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) pernai spalį įtarė, kad V.Šačkus, prižiūrėdamas Malkų įlankos dugno valymo darbus, galbūt piktnaudžiavo tarnyba ir suklastojo dokumentus. 

Tuomet uosto rinkodaros ir bendrųjų reikalų direktorius Artūras Drungilas aiškino, kad dugnas buvo išvalytass, kad prie krantinės galėtų priplaukti laivas, pirkimas buvo mažos apimties – 10,4 tūkst. eurų, išvalyta 180 kubinių metrų dumblo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.