Sukčiai išmelžė 3000 eurų – senukas smarkiai susigraudino

Telefoniniai sukčiai susirado naują auką – šį kartą Kauno rajone. Penktadienį, apie vidurdienį, jie paskambino Vilkijos miestelyje gyvenančiam 83 metų pensininkui ir pasekė eilinę pasaką, kad jo dukra pateko į avariją, yra jos kaltininkė, todėl norint užglaistyti įvykį skubiai reikia sumokėti.

Telefoniniai sukčiai nėrėsi iš kailio, kad tik iš vyro išgautų elektroninės bankininkystės duomenis.<br>R.Danisevičiaus asociatyvioji nuotr.
Telefoniniai sukčiai nėrėsi iš kailio, kad tik iš vyro išgautų elektroninės bankininkystės duomenis.<br>R.Danisevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2016, 1:35 PM, atnaujinta May 13, 2017, 1:06 PM

Neilgai trukus pas pensininką atvyko sukčiaus bendrininkas. Šeimininkas atidavė jam visas savo santaupas – 3 tūkst. eurų. Sužinojęs, kad tapo aferistų auką, vyras buvo labai sukrėstas. Tikriausiai sukčius skambino aukai iš kalėjimo. Lietuvos pataisos namų vadovai ir eiliniai darbuotojai niekaip nesugeba per daugybę metų užtikrinti, kad sukčiai neturėtų galimybės vilioti pinigus iš patiklių gyventojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.