Girtų vairuotojų savaitgalį siūlyti kyšiai: nuo 30 iki 1500 eurų

Girti vairuotojai siūlė pareigūnams plačiai atverti pinigines, įkalbinėdami juos paleisti. Tačiau užsidirbo ne tik baudą dėl už ai, kad vairavo neblaivūs, bet ir už mėginimą papirkti patrulius.

Girtiems vairuotojams nepavyko išsipirkti – jie užsidirbo ne tik administracines, bet ir baudžiamąsias bylas.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Girtiems vairuotojams nepavyko išsipirkti – jie užsidirbo ne tik administracines, bet ir baudžiamąsias bylas.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2016, 9:37 AM, atnaujinta May 13, 2017, 11:38 AM

Dosniausias buvo šeštadienio pavakare Bučionių kaime (Kaišiadorių r.) sustabdytas 41 metų vyras – sukėlęs avariją ir įpūtęs į alkoholio matuoklį 2,07 promilės (vidutinis girtumas), jis pasiūlė policininkams net 1,5 tūkst. eurų. Po avarijos šis kelių chuliganas paspruko, bet buvo greitai surastas.

Mažeikiuose, Sedos gatvėje sekmadienio naktį sustabdytas girtas 24 metų vairuotojas (2,24 promilės) siūlė pareigūnams 300 eurų, o šeštadienį prie vairo girtas nutvertas alytiškis (1,36 promilės) – 30 eurų kyšius.

Sekmadienio naktį Klaipėdoje, Kretingos g., mergina (g. 1990 m.), siekdama išvengti administracinės atsakomybės už eismo taisyklių pažeidimą (vairavo neblaivi, 0,84 prom. alkoholio), vyriausiajai patrulei siūlė 80 eurų kyšį.

Vilniuje, Eišiškių plente šeštadienį vyras (g. 1977 m.), siekdamas išvengti baudų už šiurkščius pažeidimus (vairavo automobilį neblaivus, neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonių, nepasirūpinęs automobilo draudimu, įregistravimu ir technine apžiūra)  bruko patruliams 50 eurų kyšį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.