„Lietuvos ryto“ žurnalistai Vilniaus centre padėjo sučiupti vagį

Ketvirtadienį prieš pietus Vilniaus gatvėje vyko trumpos, bet pašėlusios vagies gaudynės. Ilgapirščio gaudynėse dalyvavo ir „Lietuvos ryto“ žurnalistai.

Gaudynės vyko Vilniaus gatvėje.<br>A.Jančio nuotr.
Gaudynės vyko Vilniaus gatvėje.<br>A.Jančio nuotr.
Vagis bandė pagrobti pinigines iš „New Yorker“ parduotuvės.<br>A.Jančio nuotr.
Vagis bandė pagrobti pinigines iš „New Yorker“ parduotuvės.<br>A.Jančio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-09-15 14:19, atnaujinta 2017-05-13 00:13

Apie 11 val. 30 min. redakcijos kieme stovintis portalo lrytas.lt reporteris  išgirdo riksmą: „Padėkite pagauti“ vagį!“ Žurnalistas pamatė pro automobilių aikštelės užtvarą pralendantį jauną vyrą balta striuke. Iš paskos jam bėgo vaikinas ir mergina, kaip paaiškėjo, – Gedimino prospekte esančios drabužių ir galanterijos parduotuvės „New Yorker“ darbuotojai.

Vagį nuo persekiotojų skyrė nemažas atstumas, jau atrodė, kad jis paspruks pro vartus į Vilniaus gatvę. Tuomet į gaudynes įsitraukė „Lietuvos ryto“ televizijos montuotojas Ramūnas Stonys. Jis gretai nusivijo vagį Vilniaus gatve, Sveikatos apsaugos ministerijos link.

Nusikaltėlis smuko į vieną tarpuvarčių, ketindamas pasprukti, bet televizijos darbuotojui į pagalbą atskubėjo toje vietoje buvę trys vyriškiai.

Vagis buvo sučiuptas ir perduotas policijai. Pirminiais duomenimis, jis iš parduotuvės pagrobė tris odines pinigines, kurių kaina – nuo 10 iki 30 eurų.

„Vyriškis, įėjęs į parduotuvę, apsimetė apžiūrinėjantis prekes. Staiga čiupo pinigines ir nėrė lauk. Bandė įvykdyti žaibišką vagystę. Kiek prisimenu, šioje parduotuvėje panašaus atvejo dar nebuvę“, – sakė „New Yorker“ apsaugos darbuotojas.

Sulaikytąjį apklausė Vilniaus policija. Jam pareikšti įtarimai vagyste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?