Policijos patruliai sulaikė įtariamuosius plėšimu ir vagystėmis

Vilniaus apskrities vyriausiojo

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė tris plėšimu įtariamus jaunuolius, taip pat tris jaunuolius, įtariamus vagyste.<br>D. Umbraso asociatyvi nuotr.
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė tris plėšimu įtariamus jaunuolius, taip pat tris jaunuolius, įtariamus vagyste.<br>D. Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-20 17:32, atnaujinta 2017-05-12 11:48

Pirmadienio vakarą apie 21.55 val. Vilniuje, prie Vašingtono aikštės patruliuojančių pareigūnų pribėgo 20-metis jaunuolis. Jis nurodė, kad prieš kelias minutes trys vaikinai pavogė jo kuprinę su joje buvusiais daiktais.

Šalia Lukiškių gatvės, Vilniaus jungtinės metodistų bažnyčios kieme, patruliai pastebėjo nurodytus požymius atitinkantį vaikiną. 17-metis prisipažino, kartu su dviem draugais pavogęs kuprinę. Netrukus buvo sulaikyti ir nepilnamečio bendrininkai – du 18-mečiai. Prie Lukiškių tardymo izoliatoriaus- kalėjimo rasta kuprinė grąžinta nukentėjusiajam, pranešė policija.

Antradienio naktį apie 3 val. patruliuojantis ekipažas gavo pranešimą, kad A.Kojelavičiaus gatvėje apiplėštas vaikinas. Pareigūnus pasitikęs 23 metų jaunuolis buvo neblaivus. Jis teigė, kad jį užpuolė ir sumušė 4 vaikinai. Jie atėmė kompiuterį ir garso kolonėles. Netrukus prie policijos pareigūnų priėjo ir kitas tų pačių vaikinų sumuštas 32 metų vyras.

Gerovės gatvėje patruliai pastebėjo keturis jaunuolius, kuriuos nukentėjusieji atpažino. Patruliai vaikinus sulaikė ir pristatė į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.