Lietuvis vairavo Vokietijoje ieškomą „Mercedes“, lenkai kelionę nutraukė

Lenkijos pasieniečiai sulaikė lietuvį, kuris vairavo Vokietijoje ieškomą automobilį „Mercedes Benz“. Automobilio vertė siekia 140 tūkst. zlotų (apie 32 tūkst. 658 eurų).

Lietuvis vairavo Vokietijoje ieškomą „Mercedes“, lenkai kelionę nutraukė<br>Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Lietuvis vairavo Vokietijoje ieškomą „Mercedes“, lenkai kelionę nutraukė<br>Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2016, 2:28 PM, atnaujinta May 12, 2017, 12:35 AM

Kaip pranešė Lenkijos pasieniečiai, automobilis „Mercedes Benz A 180“ patikrinimui buvo sustabdytas penktadienį. Automobiliu važiavo du asmenys.

„Mercedes Benz“ vairuotojas Lietuvos pilietis pareigūnams pateikė dokumentus, turinčius įrodyti, kad automobilis yra nuomotas Vokietijoje. Tačiau nuomos dokumentuose buvo nurodytas visai kitas asmuo.

Pradėjus tikrinti duomenų bazėse ir automobiliui atsidūrus už Vokietijos ribų paaiškėjo, kad jis ieškomas. Todėl vairuotojas ir automobilis sulaikyti ir perduoti policijai.

Tuo tarpu automobilio keleiviui, Belgijos piliečiui, leista keliauti toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.