Sučiuptas gyvenamuosius namus Telšiuose švarinęs įtariamasis

Rugpjūčio mėnesį Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus pasiekė Telšiuose apvogtų gyventojų pagalbos šauksmas.

Rugpjūčio mėnesį Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus pasiekė Telšiuose apvogtų gyventojų pagalbos šauksmas.<br>Policijos nuotr.
Rugpjūčio mėnesį Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus pasiekė Telšiuose apvogtų gyventojų pagalbos šauksmas.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2016, 2:28 PM, atnaujinta May 11, 2017, 12:10 PM

Iš gyvenamųjų, dažniausiai tvarkomų, namų gyventojai pasigedo įvairių statybos įrankių, savo asmeninių daiktų, pinigų. Kadangi vagysčių braižas buvo panašus, policijos pareigūnai neatmetė galimybės, kad tai – to paties asmens darbas. Siekdami išsiaiškinti nusikalstamas veikas ir gyventojams grąžinti prarastus daiktus, Telšių apskr. VPK Veiklos skyriaus pareigūnai ėmėsi visų būtinų veiksmų įtariamajam sučiupti.

Po maždaug mėnesį trukusio ikiteisminio tyrimo ir vienas po kito buvusių procesinių veiksmų buvo užčiuoptas siūlo galas, galiausiai atvedęs iki vagystėmis įtariamo 20-mečio telšiškio. Pas jį aptikta ir dalis iš patalpų pavogtų daiktų, jie grąžinti savininkams.

Savo kaltės neneigęs už vagystes jau teistas vyras pareigūnams atskleidė vagysčių detalių, kurios padėjo atrasti vogtų daiktų savininką, kuris į policiją dėl vagystės net nesikreipė. Atgavęs savo daiktus vyras liko maloniai nustebintas.

Pas vagystėmis įtariamą asmenį rasta ir daugiau savo šeimininkų neradusių daiktų, kurie galbūt taip pat yra vogti.

Todėl gyventojai, atpažinę savo prarastus daiktus, raginami kreiptis į policijos komisariatą adresu: Karaliaus Mindaugo g. 1, Telšiai, arba paskambinti tel. (8 444) 60 343.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.