Kelmės rajone vyras žmonai išmušė dantį

Trečiadienio vakarą Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėse atsidūrė du vyrai, kurie smurtavo namuose.

Kaip skundėsi žmona, sutuoktinis, rankomis suėmęs už riešų, stipriai suspaudė, paskui sugriebęs už rankos nykščio jį laužė, sudavė į veidą.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Kaip skundėsi žmona, sutuoktinis, rankomis suėmęs už riešų, stipriai suspaudė, paskui sugriebęs už rankos nykščio jį laužė, sudavė į veidą.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Oct 6, 2016, 2:53 PM, atnaujinta May 11, 2017, 9:22 AM

18.47 val. pareigūnai skubėjo į Telšiuose, Tilžės gatvėje esantį namą, kur neblaivus 44 metų vyras konfliktavo su bendraamže žmona. Virtuvėje įsiplieskęs ginčas baigėsi fiziniu smurtu.

Kaip skundėsi žmona, sutuoktinis, rankomis suėmęs už riešų, stipriai suspaudė, paskui sugriebęs už rankos nykščio jį laužė, sudavė į veidą. Smurtautojui nustatytas vidutinis, 2,48 promilės, girtumas.

Apie 22 val. Kelmės rajono Užvenčio seniūnijos Kolainių kaime 35 metų vyras namuose išmušė žmonai dantį, paskui sučiupęs už kaklo, smaugė. Įtariamajam nustatytas lengvas, 0,90 promilės, girtumas.

Dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo pradėti ikiteisminiai tyrimai. Įtariamiesiems gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.