Policija per reidus jaunuolių kišenėse aptiko nemažai kvaišalų

Sostinės ir Elektrėnų policijos pareigūnai penktadienį ir šeštadienio naktį sulaikė jaunuolius, kurie buvo įsigiję hašišo, kitų narkotinių medžiagų.

Policija per reidus Vilniuje ir Elektrėnuose aptiko narkotikų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Policija per reidus Vilniuje ir Elektrėnuose aptiko narkotikų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2016, 9:23 AM, atnaujinta May 11, 2017, 7:02 AM

Spalio 8 d. apie 0 val. 5 min. Elektrėnuose, Trakų g., sulaikytas jaunuolis (g. 1991 m.), pas kurį apžiūros metu rasta ir paimta 19 vnt. įvairaus dydžio folijos lankstinukų su žalsvos spalvos augalinės kilmės medžiaga (įtariama, jog tai – narkotinės medžiagos). Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Spalio 7 d. apie 23 val. 55 min. Vilniuje, Totorių g., sulaikyti: vyras (g. 1987 m.), pas kurį rasta 9 vnt. rutulio formos folijoje įpakuotos rudos spalvos medžiagos (įtariama, jog tai narkotinė medžiaga – hašišas) ir jaunuolis (g. 1996 m.), pas kurį rasta 5 vnt. rutulio formos folijoje įpakuotos rudos spalvos medžiagos (įtariama, jog tai narkotinė medžiaga – hašišas) bei 4 vnt. raudonos spalvos tablečių (įtariama, jog tai – narkotinės medžiagos). Įtariamieji uždaryti į areštinę.

Spalio 8 d. apie 1 val. 50 min. Vilniuje, Medeinos g., sulaikytas jaunuolis (g. 1991 m.), pas kurį rasta ir paimta 3 vnt. maišelių su gelsvos spalvos milteliais ir 1-as folijos lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga (įtariama, jog tai – narkotinės medžiagos). Įtariamasis uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.