Radviliškio policininkai nesugebėjo išsaugoti sulaikyto 14-mečio

Iš policijos komisariato Radviliškyje pabėgo sulaikytas nepilnametis. Po keturių valandų jis vėl buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Radviliškio policininkai nesugebėjo išsaugoti sulaikyto 14-mečio<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Radviliškio policininkai nesugebėjo išsaugoti sulaikyto 14-mečio<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2016, 9:57 AM, atnaujinta May 10, 2017, 5:08 PM

14-metis vaikinas buvo sučiuptas dėl vagystės. Jis pirmadienį apie 11 val. Radviliškio miesto parke iš praeivės rankinės ištraukė piniginę su 40 eurų ir spruko.

Išsigandusi 71 metų pensininkė sugebėjo prisišaukti pagalbą. Atskubėjusiems patruliams moteris parodė, kur nubėgo užpuolikas, o pareigūnai netrukus sulaikė įtariamąjį. 

Į komisariatą atvesdintas įtariamasis vagišius popiet buvo apklausiamas policijos tyrėjo. Staiga paauglys pašoko ir nėrė pro duris.

Bėglio buvo ieškoma 4 valandas. Galiausiai jis buvo pastebėtas miesto centre, Laisvės alėjoje greta geležinkelio stoties. Sučiuptas vaikinas uždarytas į areštinę.

„Dėl šio įvykio pradėtas tarnybinis patikrinimas – aiškinamasi, ar pareigūnai tinkamai atliko savo pareigas“, - lrytas.lt sakė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Gailutė Smagriūnienė,

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.