Sostinės kriminalistai sulaikė vagis – recidyvistus

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybės tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus pareigūnai sulaikė du ne kartą teistus Vilniaus m. gyventojus N. A. ir A. I., kurie nakties metu įsibraudavo vogti į gyvenamuosius namus Vilniaus mieste ir rajone.

Sostinės kriminalistai sulaikė vagis – recidyvistus<br>Lryto archyv. asociatyvi nuotr.
Sostinės kriminalistai sulaikė vagis – recidyvistus<br>Lryto archyv. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2016, 7:59 AM, atnaujinta May 10, 2017, 3:33 PM

Į vidų jie patekdavo įsibraudami per langus ar kieme stovinčiuose neužrakintuose automobiliuose radę nuotolinio garažo vartų valdymo pultelius. Šeimininkams bemiegant namai būdavo apvagiami, o grobis išvežamas šeimininkų automobiliu, kurio raktelius rasdavo namuose. Nusikaltėlių nebaugino net įrengtos vaizdo stebėjimo kameros.

Įtariamieji iš laisvės atėmimo bausmės atlikimo vietos išleisti tik prieš pusantro mėnesio, bet suspėjo įvykdyti keturias nusikalstamas veikas, nors yra pagrindo manyti, kad panašaus pobūdžio nusikaltimų galėjo būti ir daugiau. Teismas įtariamiesiems paskyrė kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams.

Policija pataria visuomet rakinti automobilius, nors jie ir būtų saugomi privačioje aptvertoje teritorijoje, nepalinkti automobiliuose raktų nuo automobilių. Net ir nedidelis aplaidumas gali padėti įvykdyti nusikaltimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.