Girtas Kaišiadorių policininkas įsivėlė į skandalingą muštynių istoriją

Kaišiadoryse į muštynių istoriją įsivėlė vietos policijos kriminalistas. Bendrasis pagalbos centras sulaukė pranešimo, kad miesto centre, Gedimino gatvėje įsikūrusioje picerijoje, vyksta muštynės.

Kaišiadorių picerijoje plykstelėjus konfliktui, į pareigūnų akiratį pateko jų kolega kriminalistas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Kaišiadorių picerijoje plykstelėjus konfliktui, į pareigūnų akiratį pateko jų kolega kriminalistas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2016, 12:34 PM, atnaujinta May 9, 2017, 1:40 PM

Smarkiai apgirtęs 37 metų klientas (3,09 promilės) tvirtino patruliams, kad jį ginčo metu sumušė nepažįstamas vyras. Tiesa, nukentėjęs vyriškis pareiškimą rašyti atsisakė. Ant jo veido buvo matyti nubrozdinimų.

Pareigūnai įtarė, kad smurtauti prieš šį vyrą galėjo Kaišiadorių kriminalinės policijos tyrėjas. 27 metų kriminalistas buvo taip pat gerokai įkaušęs (2,5 promilės). Picerijoje jis apsilankė ne tarnybos metu, neuniformuotas. Patruliai jį sulaikė ir nuvežė į komisariatą. Po apklausos tyrėjas buvo išleistas į namus.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo policija iškėlė baudžiamąją bylą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.