Kaune plinta gatvės kautynių virusas, 18-mečiui peršauta koja

Kaune gatvės nusikaltėliai siautėja toliau – po liūdnai pagarsėjusių ketvirtadienio muštynių Laisvės alėjoje šeštadienio naktis šioje centrinėje laikinosios sostinės gatvėje taip pat buvo nerami.

Po ketvirtadienio muštynių Laisvės alėjoje Kauno policijos pareigūnai darbo per akis turėjo ir šeštadienio naktį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Po ketvirtadienio muštynių Laisvės alėjoje Kauno policijos pareigūnai darbo per akis turėjo ir šeštadienio naktį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-05 07:34, atnaujinta 2017-05-09 14:24

Apie 4 valandą prie 88-uoju numeriu pažymėto namo susimušė keturi jauni vyrai. Jiems – nuo 20 iki 27 metų.

Konflikto malšinti atvyko gausios policijos pajėgos. Muštynių dalyviams buvo smarkiai sužaloti veidai. Greitosios pagalbos brigados juos nuvežė į Kauno klinikas.

Be to, vėlų penktadienio vakarą Panemunėje, Plento gatvėje, nuo užpuolikų nukentėjo 18-metis vaikinas. Jis priklausė vienai kompanijai, kuri susimušė su kita bendraamžių grupe.

Iš viso muštynėse dalyvavo 6 vaikinai. 18-mečiui peršauta ranka ir koja, apie konflikto aplinkybes jis pareigūnams nepasakojo. Klinikose vaikinas buvo operuojamas. 

Pareigūnai netoli muštynių vietos Plento gatvėje sulaikė 23 metų jaunuolį, pas kurį buvo aptiktas pistoletas „CZ 83“. Areštinėje atsidūrė dar keli 18–21 metų muštynių dalyviai. 

Vienas jų kiek vėliau kreipėsi į medikus dėl nosies sužalojimo. 

Ketvirtadienį Laisvės alėjoje buvo užpulti statybininkai – keturi girti vaikinai juos užkabinėjo, o paskui puolė kumščiais. Statybininkai vieną chuliganų sulaikė ir perdavė policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.