Kauno „budulio“ titulą pelnęs vaikinas išgarsėjo ne vien tik muštynėmis

Šią savaitę muštynėmis Laisvės alėjoje išgarsėjęs, statybininkams lyties organą demonstravęs 20-metis kaunietis Laimis Stuopelis internete linksniuojamas ir dėl sukčiavimo.

Į gėdingas muštynes įsivėlęs kaunietis L.Stuopelis internete linksniuojamas ir dėl polinkio sukčiauti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Į gėdingas muštynes įsivėlęs kaunietis L.Stuopelis internete linksniuojamas ir dėl polinkio sukčiauti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Į gėdingas muštynes ketvirtadienį įsivėlęs kaunietis L.Stuopelis internete linksniuojamas ir dėl polinkio sukčiauti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Į gėdingas muštynes ketvirtadienį įsivėlęs kaunietis L.Stuopelis internete linksniuojamas ir dėl polinkio sukčiauti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 6, 2016, 2:52 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 5:09 PM

Ketvirtadienio popietę namą rekonstruojančius statybininkus girtas išplūdęs, vienam meistrų į ausį vožęs L.Stuopelis teisiamas jau trečią kartą. Interneto skundų portalai mirgėte mirga nuo neigiamų atsiliepimų apie šį vaikiną.

„Fiziniai ir juridiniai asmenys siūlome Jums pasisaugoti šio vagiančio vaikėzo, ateinant darbintis apsimetantis mandagiu vaikinu, po kurio laiko tampa vagiančiu chamiško elgesio pacanu, pradeda vagiliauti iš įmonės teritorijos inventorių bei gaminamą produkciją“, – rašoma portale skundailt.com.

Tame pačiame tinklapyje atsiliepęs vyras tvirtino: „Esu ir aš nukentėjęs. Internetu vykdė aferas. Teismą laimėjau. Antstoliai bando iš jo pinigus išsikovot. Pakartotinai į teismą paduotas.“ 

„Laimis Stuopelis – aferistas. „Facebook“ žada reklamą, pervedi litus ir nieko nevyksta, būna visiškas ignore“, – portale skundziu.lt išsiliejo kitas asmuo, susidūręs su liūdnai išgarsėjusiu mušeika.

Kauno statybininkų rengimo centro auklėtinis L.Stuopelis ketvirtadienį susikivirčijo su namą Laisvės alėjoje remontuojančiais vyrais atšventęs savo gimtadienį. Prie statybininkų jis kibo kartu su savo draugais. Chuliganai, laikę rankose pastolių dalis, buvo sutramdyti ir perduoti policijai, tačiau L.Stuopelis ir po to nenurimo, plūdosi, priešinosi, grasino.

Prokurorė teisme statybininkus užpuolusiam L.Stuopeliui pasiūlė skirti realią laisvės atėmimo bausmę – įkalinti jį vieniems metams. Verdiktas bus skelbiamas lapkričio 14 dieną.

L.Stuopelis teismo posėdyje penktadienį karštligiškai dangstėsi veidą nuo fotoblyksčių – manoma, jog jis bijo būti demaskuotas dėl sukčiavimo atvejų, atpažinusios jį aukos gali kreiptis į policiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.